Vetteli ja Ferrari läbirääkimised algasid juba seitsme aasta eest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Tänavu talvel Ferrari vormel-1 meeskonnaga liitunud sakslane Sebastian Vettel avaldas, et on oma uue tööandjaga kontaktis olnud juba seitse aastat.

Vetteli sõnul oli esimene mitteametlik kohtumine toonase Ferrari bossi Stefano Domenicaliga 2008. aastal, kui ta veel Toro Rosso ridades sõitis. Järgmine kohtumine leidis aset 2010. aastal. «Tehing hakkas edasi minema ning küsisin ka Michael Schumacheri mänedžeri Sabine Kehmi arvamust,» selgitas Vettel. Juttu tuli ka seitsmekordse maailmameistri Schumacheri endaga. «Rääkisin talle võimalusest, mida Domenicali mulle pakkus. Schumacher ütles, et kui ma nendega käed löön, siis ootab mind Maranellos entusiastlik ja hea atmosfäär.»

Vetteli ja Ferrari vaheline suhtlus muutus ametlikumaks paari aasta eest. «2012. ja 2013. aasta hooaegade vahel käisin salaja Maranellos ning kohtusin Luca di Montezemologa,» tunnistas toona Red Bulliga vormelimaailma valitsenud Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles