Invernessi peatreener: Tarmo Kingi vasak jalg on nagu võlukepp

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink (9) koondise eest löödud väravat tähistamas
Tarmo Kink (9) koondise eest löödud väravat tähistamas Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise ründav poolkaitsja Tarmo Kink sõlmis hooaja lõpuni kestva lepingu Šotimaa kõrgliigas mängiva Inverness Caledonian Thistle’i meeskonnaga. Klubi peatreener John Hughes tutvustas Kinki kui kogenud meest, kelle vasak jalg võib imesid korda saata.

«Tarmo vasak jalg on nagu võlukepp ning lisaks on ta väga kogenud. Ta võib ründeliinis mängida pea igal positsioonil ning loodan, et temast saab fännide lemmik,» rääkis Hughes.

Ka Kink ise on tuleviku osas positiivne. «Ma tõesti loodan, et suudan meeskonda tuua positiivset energiat, lisada midagi nii meeskonnale kui fännidele. Ma ei taha jagada mingeid lubadusi. Proovin igas mängus anda endast parima. Loodan, et fännid ei pea liiga kaua ootama, kuni ma väravaid lööma ja väravasööte jagama hakkan,» ütles Kink.

Viimati mängis Kink möödunud kevadel Ungaris Kaposvari ridades. Pärast seda on ta end vormis hoidnud Levadia treeningutel.

Värvika profikarjääri jooksul on Kink esindanud Moskva Spartaki, Tallinna Levadia, Györi ETO, Middlesbrough’, Lvivi Karpatõ, Varese ja Kaposvari meeskondi. Eesti koondise eest on tal kirjas 82 mängu ja kuus väravat.

Tarmo Kingi pikemad kommentaarid leiab allolevast videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles