Taaramäe pühapäeval algava velotuuri eel: olen natuke häälest ära

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: facebook.com

Eesti profirattur Rein Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, et alustab pühapäeval algavat Paris Nice'i velotuuri, kuid pole hetkel kõige paremas vormis.

«Enne starti olen natuke häälest ära, aga ei teagi, kust poolt rohkem, kas moraalselt või füüsiliselt, eelmisel nädalal ei saanud ühelgi päeval miskit erilist trennis teha, sest olin Algarve nädalast lihtsalt koomas ja väsimus istus kontides terve nädala, tavaliselt taastun 2-3 päevaga,» kirjutas Taaramäe.

«Nii ma ootasingi iga päev, et millal ükskord paremaks läheb ja alles selle nädala alguses teisipäeval, kolmapäeval, neljapäeval sain miskit normaalset trennis teha, nii et ära jäi käputäis väga tähtsaid trenne ja viimastel päevadel ma miskit kompenseerima ei hakanud, sest see oleks asja ainult hullemaks teinud, enesetunne oli nüüd trennis siiski normaalne, nii et paanikaks pole põhjust,» selgitas Taaramäe, kes lisas, et Paris Nice'il stardib Astana liidrina Fabio Aru, Taaramäe ülesandeks on velotuuri teises mägisemas pooles talle tuge pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles