Norbert Hurt videointervjuus: me ei mängi rünnakul ühe mehe peale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FC Flora peatreener Norbert Hurt läheb mesitriliiga avamängule Viljandi Tulevikuga vastu põnevusega ning ootab ettearvamatust ka uuelt hooajalt.

«Jalgpall on meeskonnamäng ja tuleb meeskondlikult luua eeldused, et pall väravasse lüüa. Kes seda otseselt teeb, ei pruugi olla paigas – me ei mängi ainult ühe mängija peale. Kontrollmängudes on õnnestunud vastane lahti muukida ja ka kaitse on olnud suures pildis okei, aga tööd on mõlemal rindel,» sõnas Hurt.

Vaata lisaks, mida arvab Hurt konkurentide tugevustest ja kõrgliigasse uute mängijate lisandumisest!

Kui video salvestamise hetkel oli veel lahtine, kas Floraga liitub ka kogenud Enar Jääger, siis nüüd on selge, et pikalt Floraga koos treeninud Eesti koondise kaitsja tugevdab rohevalge klubi kaitseliini sel hooajal ka ametlikult. Flora ja Tuleviku kohtumine algab Lilleküla kunstmurustaadionil laupäeval, 7. märtsil kell 16.30, Postimees toob mängu otsepildis vaatajani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles