Uppuvast autost pääsenud Tänak: tahame tagasi rajale minna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel Mehhikos ja kolmandal katsel kihutasid rajalt välja Ott Tänak ja Raigo Mõlder. Eestlased pääsesid kiirelt uppunud autost tervena ja Tänak kinnitas, et nad loodavad tagasi võistlema pääseda.

«On oluline, et saaksime taas võistlema. See oleks meie enesekindlusele hea,» vahendas Tänaku juttu Autosport.com.

«See ei olnud üldsegi tore avarii. Nägin vett vastu klaasi löömas kohe, kui autoga üle katuse käisime. Võtsime turvavööd ära ja kohe, kui uksed avasime, hakkas vett sisse voolama ja auto hakkas uppuma,» rääkis Tänak hirmsast õnnetusest.

Korraldajad saatsid sukeldujad autot otsima ja praeguseks hetkeks proovitakse masinat kraanaga üles tõsta. Ka M-Spordi juht Malcolm Wilson selgitas, et kui vähegi võimalik, loodetakse rallit jätkata.

«Arvan, et see peaks okei olema, võime auto jälle sõitma saada. Peaksime vee mootorist välja saama, sest see polnud merevesi või midagi sellist, seega peaks olema võimalik kõik korda saada - arvestades, et saame auto õigel ajal kätte,» selgitas Wilson.

Enne rajalt väljasõitmist olid Tänak ja Mõlder seitsmendal kohal, kuue katse järel juhib praegusel hetkel rallit Sebastien Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles