Kristal väravateta viigist: me ei teinud piisavalt, et võitu kätte saada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Marko Kristal.
Levadia peatreener Marko Kristal. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliiga hooaja esimeses voorus tegid Levadia ja Infonet lörtsisajus kulgenud võimalustevaeses kohtumises 0:0 viigi. Tiitlikaitsja peatreener Marko Kristal ei näinud siiski liigseks pahameeleks põhjust.

«Tahtsime võita, aga ei teinud täna piisavalt, et võitu kätte saada. Teadsime, et tuleb selline kevadine sumbuurne mäng, ei leidnud täna seda kavalust. Viga oli selles, et läksime vastaste aeglase tempoga kaasa,» sõnas Kristal. «Oleksime pidanud ise teravamad olema.»

Levadia kaitseliinis tegid Eesti meistriliiga debüüdi koguni kolm meest – Ivan Pecha, Juuso Laitinen ja Artsem Rakhmanau, lisaks väravavaht Aleksei Širokov. Kristal jäi ka nende tööga üldjoontes rahule. «Midagi vapustavat nüüd ei olnud, aga midagi hullu ka mitte. Kaitses saime standardolukordadega hakkama, see oli okei.»

Infoneti poolel tegi vanade võitluskaaslaste vastu kaasa Aleksandr Dmitrijev, kes varem aastaid Levadiasse kuulunud. «Palju sõpru oli platsil, päris lõbus oli nende vastu mängida. Nii palju segadusse ei ajanud, et oleks näiteks Kruglovile söötnud,» muigas Dmitrijev. «Viigipunkt oli hea saavutus, loodetavasti jätkame samamoodi. Esimene mulje Infoneti meeskonnast on väga hea, kõik on normaalne, palju noori mehi,» sõnas Dmitrijev.

Laupäeval peetakse ülejäänud neli avavooru kohtumist, Postimees toob otsepildis vaatajani kell 14 algava Nõmme Kalju ja Tartu Tammeka vastasseisu ning kell 16.30 algava FC Flora ja Viljandi Tuleviku vahelise kohtumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles