Rein Pill ja A Brok tõid Eestile avapäeval võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Brok.
Rein Pill ja A Brok. Foto: Gerlin Kess

Reedest pühapäevani peetakse Helsingis sealse hobumessi raames rahvusvaheline takistussõiduvõistlus, mille avapäeval tõid Eestile suurest ringist võidu Rein Pill ja A Brok.

Helsingis peetava CSI1* tasemega võistluse avapäeva suure ringi sõit peeti puhtusele ja kiirusele ning parkuuri takistuste kõrguseks oli 135 cm. Rein Pill ja A Brok suutsid kõiki konkurente edestada, tuues sel moel Eestile alavõidu. Samas sõidus lõpetas kolmandana Linda Randpere hobusega Gradento Prova, kes samuti raja puhtalt läbisid. Meriel Isok ja Diamond 4 Ever lõpetasid sama sõidu nelja, Andres Udeküll ja Henrietta kaheksa ning Urmas Raag ja Piccolina üheksa karistuspunktiga.

Eile oli Helsingis kavas ka väikese ringi kahefaasiline parkuur kõrgusele 125 cm, kus saavutas kolmanda koha Rein Pill hobusega Sinequamon ja kuuendal kohal olid Andres Udeküll ja Calcyl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles