Janis Sirelpuu: mul on omad kahtlused, miks mõni mees mängis nagu mängis, aga jätaksin need enda teada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Sirelpuu.
Janis Sirelpuu. Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Schenker liiga esimeses poolfinaalis sai Tartu Bigbank 3:0 võidu põhiturniiri võitja TTÜ üle. TTÜ peatreener Janis Sirelpuu tunnistas, et vastane näitas meeskondlikumat mängu eksis vähem.

«Mul on omad kahtlused, miks mõni mees mängis nagu mängis, aga jätaksin selle praegu enda teada,» ütles Sirelpuu. «Tartu oli väga hästi valmis ja nad mängisid väga meeskondlikult ja hea emotsiooniga. Meie ei kasutanud oma võimalusi ära ja eksisime liiga palju.»

Sel nädalal selga vigastanud ja sidemängija Kusti Nõlvak sai meeskonda siiski aidata ja ütles, et selg täna valu ei teinud. «Selle taha midagi ei jäänud. Nemad ei eksinud, meie eksisime igas geimis liiga palju, seekord siis nii,» oli Nõlvak juhendajaga sama meelt.

TTÜ resultatiivseimad olid Daniel Maciel ja Kirill Krasnevski, kes tõid kumbki 14 punkti. Tartule tõi Robert Täht 17 punkti.

TTÜ peab seega homme leppima pronksimänguga, mis algab kell 13.00.

Teises poolfinaalis lähevad täna kell 19.00 vastamisi Pärnu ja Tallinna Selver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles