Sander Puri liigadebüüt lõppes dramaatilise viigiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (keskel).
Sander Puri (keskel). Foto: twitter

Veebruari algul Sligo Roversi ridadesse siirdunud Sander Puri usaldati hooaja esimeses liigamängus kohe ka algkoosseisu, kirjutab Soccernet.ee.

Puri, kes oli täna väljakul üks kahest väljaspool Briti saari sündinud pallurist (teiseks sääraseks meheks oli Sligo taanlasest ründaja Morten Nielsen - toim.), näitas ametlikus debüüdis ka mitmel puhul aktiivsust üles.

Nii korneritest kui mängulistest olukordadest palle kasti riputanud Puri söödud aga resultatiivse tulemiga ei lõppenud ning 66. minutil toodi eestlane Sligo teise vahetusena pingile puhkama. Avaväravat nähti ligi 20 minutit hiljem, kui kodupubliku rõõmuks viis Iirimaa mulluse viienda meeskonna 1:0 juhtima Steven Beattie. Seejärel tundus Sligo õhtu juba võidusadamasse tüürivat, kuid viiendal üleminutil lõi terve kohtumise vältel kerge surve all olnud mullune hõbedameeskond Cork City viigivärava - kodupubliku meele tegi veel mõrumaks asjaolu, et väravalööjaks märgiti kuus minutit varem mängu sekkunud Ross Gaynor, kes aastatel 2012-2014 just Sligo Roversi värve kandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles