Juunioride MMi viimased kullad läksid Venemaale ja Jaapanisse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätantsu medalivõitjad.
Jäätantsu medalivõitjad. Foto: Eesti Uisuliit

Iluuisutamise juunioride maailmameistrivõistlustel Tallinnas võitsid jäätantsus kuldmedali favoriidid Anna Janovskaja ja Sergei Mozgov Venemaalt. 

Venemaa jäätantsupaar võitis nii lühitantsu kui vabatantsu ja sai kokkuvõttes 155,92 punkti. Hõbemedalile tõusid peale lühitantsu kolmandal kohal olnud USA esindajad Lorraine Mcnamara ja Quinn Carpenter, kelle punkitsummaks jäi 146,90 punkti. Enne vabatantsu teisel kohal olnud Kanada paar Mackenzie Bent ja Garret Mckeen vabatantsus kukkusid ja langesid viiendaks. Pronksile tõusid enne vabatantsu viiendal kohal asunud ukrainlased Aleksandra Nazarova ja Maksim Nikitin.

MMi Tondiraba jäähallis lõpetas meeste üksiksõidu võistlus. Esikohale tuli jaapanlane Shoma Uno, kes suutis säilitada lühikavas konkrentide ees saavutatud edu (kokku 232,54 punkti). Vabakavas kõige kõrgemad punktid saanud Hiina uisutaja Boyang Jin tõusis lühikava järgselt viiendalt kohalt hõbemedalile (229,70 punkti).

Lühikava järel teisel ja kolmandal kohal asunud venelased Adian Pitkejev ja Aleksandr Petrov ebaõnnestusid ning pronksmedali sai Uno koondisekaaslane jaapanlane Sota Yamamoto. Juunioride maailmameistrivõistlused Tondiraba Jäähallis lõpetab täna kell 15.00 galaetendus, kus osalevad kõik medalivõitjad ja Eestit MMil esindanud uisutajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles