Selgusid Tallinnas toimuva curlingu MMi finalistid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curlingu juunioride MMi avamine Tallinnas.
Curlingu juunioride MMi avamine Tallinnas. Foto: Eesti Curlingu Liit

Täna selguvad Tallinnas, Tondiraba jäähallis maailma parimad curlingu juuniorite võistkonnad. Maailmameistri tiitli eest võistlevad meeste arvestuses tiitlikaitsja Švets ja Kanada meeskond ning naiste arvestuses saavad finaalis kokku tiitlikaitsja Kanada ja Šotimaa naiskonnad.

Eile õhtul toimunud poolfinaalis alistas Šveitsi meeskond Rootsi punktidega 9:4. Rootsi naiskond pidi samuti poolfinaalis tunnistama Šotimaa kindlat võitu punktidega 6:1. 

Šotimaa naiskonna kapten Gina Aitken ütles, et mängu ajal tundis võistkond end hästi: „«Me säilitasime rahu, tegime kõik, et mängida kõiki viskeid parimal võimalikul viisil ning pidasime pingele vastu.» Šveitsi meeskonna kapten  Yannick Schwaller ütles aga mängujärgselt, et võita poolfinaalis on suurepärane tunne: «On hea meel jõuda taas finaali, et kaitsta oma tiitlit.»

Mõlemad Kanada võistkonnad pääsesid otse finaali heade võistlustulemuste toel, kusjuures neidude võistkond ei ole kogu turniiri käigus seni ühtegi mängu kaotanud. Kanada meeskonnal on kirjas üks kaotus.

Samal ajal finaalidega toimuvad täna Tondiraba jäähallis ka mängud pronksmedalite eest. Poolfinaalis kaotanud Rootsi meeskond võistleb pronksmedali eest Šotimaaga. Naiste arvestuses võistlevad pronksi mängus Šveits ja Rootsi.

Juunioride curlingu maalmameistrivõistluse parimate võistkondade medalitseremoonia algab Tondiraba jäähallis naiste finaalmängu lõppedes, kella 16-17 vahel. Pealtvaatajtele on võistlusele ja ka autasustamise tseremooniale sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles