Manori vormel-1 võistkonna teiseks sõitjaks on saamas šveitslane

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Leimer.
Fabio Leimer. Foto: SCANPIX

Viimasel hetkel vormel-1 sarja tänavuse hooajaga liitunud Manori võistkond on Šveitsi ajalehe Blick teatel jõudnud lähedale teise sõitja palkamisele.

Blicki väitel saab Manori teiseks sõitjaks šveitslane Fabio Leimer, kes võitis 2013. aasta GP2-vormelisarja. Mulluse hooaja veetis Leimer sportautode MM-sarjas Rebellioni tiimis ning tänavu plaanis 25-aastane šveitslane sõita Jaapanis Super Formula sarjas, kuid Mugeni võistkonnaga liitumine jäi rahapuudusel katki.

Leimeril on aga olemas superlitsents, mida vormel-1 sarja sõitjad starti pääsemiseks vajavad. Hooaeg algab juba järgmisel nädalavahetusel Austraalias Melbourne'is peetavaetapiga. Manori tiimi auto läbis sel nädalal kohustuslikud kokkupõrketestid ning seega on nende osalemine ametlikult võimalik. Tiimi teine sõitja on 23-aastane britt Will Stevens.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles