Lessing tõusis MMil jälitussõidus 27. kohale, võit läks Saksamaale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Tairo Lutter

Soomes Kontiolahtis toimuvatel laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel võitis meeste jälitussõidus kuldmedali sakslane Erik Lesser, parima eestlasena sai Roland Lessing 27. koha.

Lesser suutis lasketiirudes ainsa mehena eksimusi vältida ning edestas hõbemedali saanud venelast Anton Šipulinit finišis 17 sekundiga. Pronksi sai 18,7 sekundit kaotanud norralane Tarjei Bö. Nii Šipulin kui ka Bö eksisid tiirudes korra. Šipulin kerkis hõbemedalile seejuures 18. stardikohalt. Täielikult ebaõnnestus võistlus esimesena rajale läinud norralasel Johannes Thingnes Bö'l, kes jättis igas tiirus üles kaks ehk kokku kaheksa märki ja lõpetas alles 31. kohaga.

Lessing kerkis tänase sõiduga neli kohta ja lõpetas 27. kohal, eksides lamadestiirudes kolm korda, ent lastes püstitiirudes puhtalt. Võitjale kaotas Lessing 2.21,5. Kauri Kõiv läks rajale 53. mehena ja ka lõpetas samal kohal. Tiirudes eksis ta viis korda ja kaotas võitnud Lesserile 4.36,2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles