Janis Sirelpuu: hea meel, et medali saime

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ meeskond pronksimängus.
TTÜ meeskond pronksimängus. Foto: Tairo Lutter

Schenker liiga pronksikohtumises Pärnust 3:0 jagu saanud TTÜ võrkpallimeeskonna peatreener Janis Sirelpuu ütles, et tema meeskonna jaoks on ka pronks väärtuslik.

«Minul on küll hea meel, et medali saime,» ütles Sirelpuu. «Täna oli pinget vähem. Pärnu võttis kahes esimeses geimis servi kehvalt vastu ja nii oli meil kergem mängida. Ja täna said meie liidrid paremini oma asjadega hakkama, Daniel (diagonaal Daniel Maciel-M.G.) oli rahulikum ja teised ka.»

Eilseid poolfinaale iseloomustades ütles Sirelpuu, et silma jäi diagonaalide kehv esinemine. «Eile polnud üheski meeskonnas just diagonaalide päev,» sõnas ta.

Sirelpuu selgitas ka eile antud intervjuud, kus ta ütles: «Mul on omad kahtlused, miks mõni mees mängis nagu mängis, aga jätaksin selle praegu enda teada.» Sirelpuu lükkas ümber väited nagu oleks keegi mängijatest millegi ebasportlikuga hakkama saanud. «See, millele vihjasin oli spordiga seotud asi. Keegi ei käinud peol või midagi sellist,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles