Rainer Vassiljev jäi kaotusest hoolimata Tallinna Selveriga rahule

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev.
Rainer Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti võrkpalli ühisliigas pidasid täna tasavägise finaalmängu Tallinna Selver ja Tartu Bigbank ning seisuga 3:2 tuli tänavuse hooaja meistriks Tartu võistkond. Selveri peatreener Rainer Vassiljev ütles mängu järel, et tema hoolealused väsisid kohtumise lõpuks ära, kuid kokkuvõttes võib tervet nädalavahetust vaadates meeskonnaga rahule jääda.

«Juba neljanda geimi lõpus oli väsimust tunda. Marretta (itaallane Federico Marretta-M-G.) oli täiesti punases. Mängiti edasi, aga keha ei suudetud enam nii palju sundida. Meie võimalus oli neljanda geimi lõpp,» rääkis Vassiljev neljandast geimist, mille Tartu võitis 26:24.

«Meeskonnaga olen tegelikult selle nädalavahetuse põhjal rahul, meil on 90ndatel sündinud mehi päris palju, nemad said vajaliku kogemuse siit. Kuigi Lincoln Williams on meid kogu hooaja vedanud, siis siin andsid suurema panuse ka Helar Jalg, Oliver Orav ja teised. Meie mäng ei ole enam niipalju ühele mehele üles ehitatud,» lisas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles