Imet ei sündinud, kuid häbenemiseks pole põhjust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Tairo Lutter

«Usun, et me ei pea midagi häbenema – need, kelle peale me lootsime, tegid oma tulemuse ära. Samas oli ka neid, kelle seisund lubanuks ka kohta esikümne piiril, kuid tegelikult võistlus ebaõnnestus,» hindas Eesti laskesuusatamise koondise peatreener Janno Prants eestlaste tulemusi Kontiolahti MMil.

Roland Lessing oli laupäeval sprindidistantsil 31. ja eilses tagaajamisvõistluses kerkis veel neli kohta. Johanna Talihärm jõudis karjääris esmakordselt punktikohale, olles sprindis 39. Kadri Lehtla kerkis aga eile tagaajamisvõistluses 12 kohta ja lõpetas 31. kohal. Rõõmust hõiskamiseks need tulemused põhjust ei anna, kuid arvestades eestlaste senist hooaega oli raske ka midagi enamat oodata.

«Püstilaskmine õnnestus, aga ka tuul polnud kõva. Lamadestiirus tegin oma keskpärase tulemuse, kuigi olen võimeline ka nulliga laskma,» kõlas oma MMi parima sõidu teinud Lessingu napp kommentaar ETV-le. Vanameister tundis rahulolu, et võrreldes võitjaga ei lisandunud kuigi palju kaotussekundeid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles