Tänak tänas meeskonda: täna teen mina kõigile õlled välja!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Mehhiko MM-rallil teelt välja järve sõitnud ning uppumisohtu sattunud Eesti rallimehed Ott Tänak ja Raigo Mõlder pääsesid ralli viimasel päeval tagasi rajale ja said lõpuks 22. koha. Tänak oli oma meeskonnale ülimalt tänulik, et nad tunde vees olnud auto nii kiiresti taas sõidukõlbulikuks suutsid teha.

«Meeskond tegi fantastilist tööd, see on justkui ebareaalne, millega nad hakkama said,» ütles Tänak M-Spordi meeskonna pressiteate vahendusel. «Oli suurepärane tunne viimasel päeval tagasi rajale pääseda, see oli minu ja Raigo jaoks väga oluline ja nautisime sõitmist.»

«Olen oma meeskonna üle väga uhke, on privileeg selliste inimeste kõrval töötada. Rallisõitja jaoks on oluline tunda, et sellised abilised on kogu aeg 100 protsenti sinu selja taga. See oli lihtsalt fantastiline, millega nad sel nädalavahetusel hakkama said. Täna teen mina kõigile õlled välja!» lisas Tänak.

Huumorisoonega on rallimeestel samuti kõik korras, sest ralli pidulikul lõpetamisel ilmusid mõlemad poodiumile sukeldumismaskides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles