Jäähoki Eesti meistriliigas lõppes põhiturniir

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädalavahetusel jõudis lõpule jäähoki Eesti meistriliiga põhiturniir ning selgusid poolfinaalide paarid. Finaalikohtade jagamisel lähevad vastamisi Tartu Kalev-Välk ja Kohtla-Järve Viru Sputnik ning Narva PSK ja HC Panter.

Laupäevastes mängudes alistas HC Viking Narva PSK 6:4 (3:1, 1:0, 2:3) ning Tartu Kalev-Välk HC Panteri 7:2 (1:1, 2:0, 4:1).

HC Vikingi ridades vikasid kaks väravat Maksim Ivanov ja Oleksii Lubnin, tartlaste võidumängus suutsid sama Juri Golovkin ja Vassili Titarenko.

Pühapäeva õhtul jäi Tartu Kalev-Välk kodujääl tulemusega 2:3 (0:1, 2:1, 0:1) alla põhiturniiri võitnud HC Vikingule. Võitjate poolel kaks väravat visanud Igor Shamanskyy sepistas võidutabamuse 4:01 enne lõpusireeni.

Jäähoki Eesti meistriliiga põhiturniiri lõppseis: HC Viking 43, Tartu Kalev-Välk 27, Narva PSK 25, HC Panter 16, Kohtla-Järve Viru Sputnik 9 punkti.

EJHL-i juhatuse otsusega ei osale põhiturniiri võitja HC Viking play-offis seoses finantskohustuste mittetäitmisega alaliidu ees. Medalitele mängivad Narva PSK, Kalev-Välk, HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik.

Poolfinaalid mängitakse 14. ja 15. märtsil, vastamisi lähevad Tartu Kalev-Välk ja Kohtla-Järve Viru Sputnik ning Narva PSK ja HC Panter.

Laupäeval võõrustab HC Panter Narva PSK-d ning Kohtla-Järve Viru Sputnik Tartu Kalev-Välku. Pühapäeval mängitakse korduskohtumised Narvas ja Tartus.

Poolfinaalides mängitakse kahe võiduni. Kui kumbki meeskond võidab ühe mängu, siis järgneb teisele kohtumisele lisaaeg ja vajadusel karistusvisked.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles