Eestlased välismaal: Augsburg alistas Wolfsburgi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal käisid Euroopa väljakutel mitmed Eesti jalgpallikoondislased. Särava esitusega sai hakkama Ragnar Klavan, kelle koduklubi Augsburg alistas liigatabeli teise meeskonna, Wolfsburgi.

Augsburg võitis Wolfsburgi 1:0, kohtumise ainsa värava lõi 63. minutil Dominik Kohr. Ragnar Klavan tegi kaasa terve mängu. Liigatabelis on Wolfsburg Müncheni Bayerni järel 50 punktiga teisel kohal. Kolmandal tabelireal on Mönchengladbachi Borussia 41, neljandal kohal Leverkuseni Bayer 39 punktiga. Nii Schalke 04 kui Augsburg on 24 vooruga teeninud 38 punkti, kuid parem väravate vahe annab viienda koha Schalkele.

Gliwice Piasti 2:2 viigimängus Zabrze Gornikuga paistis hea esitusega silma Konstantin Vassiljev. Viigipunkti toel tõusis Piast Poola kõrgliigas kaheksandale tabelireale. Nädala keskel toimunud karikavõistluste veerandfinaali avamängus pidi Piast aga tunnistama Podbeskidzie 2:1 paremust. Korduskohtumine toimub 19. märtsil.

Artjom Artjunin kuulus FC Brasovi avakoosseisu ning mängis 52 minutit, kui tema koduklubi viigistas 1:1 Galati Oteluliga. 18 meeskonnaga Rumeenia kõrgliigas on Brasov 11. kohal.

Alcobendas Sport teenis Hispaania tugevuselt neljandas liigas kolm punkti, kui alistas 4:1 Colmenar Viejo. Frank Liivak kuulus Spordi avakoosseisu ning mängis 63 minutit. Sport on 27 mänguga teeninud 42 punkti, mis annavad neile liigatabelis kuuenda koha.

Kevin Kauberi leivaisa NK Krka kaotas Sloveenia kõrgliigas 1:2 Domžalele. Kauber vahetati väljakule kohtumise 87. minutil. 23. vooru järel on Krka kümne meeskonnaga liigas üheksandal kohal, tabeli kaheksas, Gorica, on vaid ühe punkti kaugusel.

Seinäjoki JK laeks jäi Soome liigakarikas veerandfinaal, kus jäädi penaltiseerias alla Rovaniemi Palloseurale. SJK puurilukk Mihkel Aksalu suutis penaltiseerias ühe löögi ka tõrjuda.

Sarnaselt koduse Premium liigaga toimus avavoor ka Iirimaa kõrgliigas. Sander Puri ning Sligo Rovers viigistasid 1:1 Cork Cityga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles