ManU peatreener kritiseeris rumala punase kaardi saanud Angel di Mariat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel di Maria polnud kohtuniku otsusega sugugi nõus.
Angel di Maria polnud kohtuniku otsusega sugugi nõus. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli karikavõistlustel langes eile konkurentsist Manchester United, kes kaotas 1:2 Arsenalile. Kohtumises teenis punase kaardi ManU mängumees Angel di Maria ning Unitedi peatreener Louis van Gaal tunnistas matši järel, et argentiinlase käitumine ei olnud kiita.

ManU oli 1:2 kaotusseisus, kui di Maria teenis 76. mänguminutil teeseldud kukkumise eest kollase kaardi. Kuna Argentina koondislane polnud vilemehe otsusega rahul, otsustas ta kohtunikku tõugata ja sai selle eest loomulikult teisegi kollase kaardi, mille järel ta otse duširuumi saadeti.

Unitedi peatreener Louis van Gaal leidis, et di Maria käitumine ei olnud õigustatud. «Peame igat otsust vaatama kohtuniku vaatenurgast. Tahan videost näha, kuidas ja miks ta nii otsustas,» kirjeldas van Gaal oma nägemust sellest, kas vilemehe esimene kollane kaart sukeldumise eest oli õigesti antud.

«Aga mina tean ja Angel di Maria teab, et ta ei pea kohtunikku puutuma. See ei olnud temast eriti tark. Emotsioonid löövad sellistes matšides nii kergelt üle pea, aga ma mainisin seda ka enne mängu. Ta ei pea kohtunikku puutuma, iga mängija teab seda,» kritiseeris van Gaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles