Toobali koduklubi kaotas Euroopa tippvõistkonnale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondislane Kert Toobal ja tema meeskond Inegöli Gümüshane pidid Türgi meistrivõistlustel pärast kolme nappi 2:3 kaotust põhiturniiri 20. voorus vastu võtma kindla kaotuse, kui kolmes geimis jäädi alla turniiritabeli liidrile ja Meistrite liigas mängivale Ankara Halkbankile.

Inegöli kogus võõrsil peetud mängus geimides vastavalt 16, 21 ja 20 punkti, vahendas volley.ee.

Halkbanki näol on tegemist Euroopea tõelise tippmeeskonnaga, kes eelmisel hooajal mängis Meistrite liiga finaalis ja omab tänavusel aastal võimalust jõuda poolfinaali. «Halkbank on senini põhiturniiri läbinud kaotuseta. Meile mingit allahindlust ei tehtud, vastased kasutasid kõiki põhimehi. Esimeses geimis lõhkusid meid kõvasti serviga, teised olid juba palju tasavägisemad, aga neil on kvaliteeti ikka kõvasti rohkem,» kirjeldas Toobal viimast mängu. 

«Need kolm nappi kaotust on meeskonna vaimu päris kõvasti lõhkunud, aga midagi ei ole teha, peab edasi treenima ja tulevad uued mängud,» vaatas eestlane ette viimaste voorude suunas. 
 
Toobal tõi enda meeskonna kasuks ühe punkti, mis tuli serviässast. Kaks vooru enne põhiturniiri lõppu hoiab Inegöli kaheteistkümne meeskonna konkurentsis kümnendat kohta. Järgmisena minnakse koduväljakul vastamisi turniiritabeli viienda võistkonna Galatasarayga. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles