Noortekoondiste väravavahtide uueks treeneriks on Andrus Lukjanov

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Lukjanov.
Andrus Lukjanov. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti Jalgpalli Liidus alustas tööd noortekoondiste väravavahtide treener Andrus Lukjanov, kes võtab üle Katari Aspire’i akadeemiasse siirdunud Jyri Niemineni ameti.

«Meie jaoks oli väga oluline leida sellele positsioonile väärikas järglane ja tähtis oli, et see inimene oleks Eestist. Analüüsisime võimalikud variandid läbi ning arutasime seda ka Jyriga, kel oli erinevate treeneritega aastapikkune koos töötamise kogemus. Andrus on töökas, pühendub oma tegemistesse ja on õpihimuline. Meie jaoks on oluline, et Andrus jätkaks tööga, mida Jyri siin alustas,» sõnas Eesti Jalgpalli Liidu tehniline direktor Janno Kivisild.

«Minu põhieesmärk on oma teadmiste abil arendada Eesti noortekoondiste väravavahte. Tööülesandeks on teha põhjalik analüüs, läheneda individuaalselt väravavahtidele ning viia ellu see visioon, millega Jyri siin eelmisel aastal alustas. Tahaksin, et väravavahid saaksid võimalikult varakult erialaseid ja spetsiifilisi treeninguid,» lisas Andrus Lukjanov.

25-aastane Järvamaalt pärit Lukjanov töötas aastatel 2009–2014 Tartu Tammekas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles