Briti leht: Ferrari tegi kaks korda katset Hamiltoni enda ridadesse meelitada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Briti väljaande Daily Mirror teatel püüdis Ferrari vormel-1 meeskond valitsevat maailmameistrit Lewis Hamilton eelmisel aastal kaks korda enda ridadesse meelitada, kuid inglane lükkas mõlemad pakkumised tagasi.

Mirrori teatel ligines Ferrari tollane tiimijuht Marco Mattiacci eelmisel aastal Hamiltonile eraviisiliselt ning ka tema järeltulija, praegu Ferrari tiimi juhtiv Maurizio Arrivabene on tunnistanud, et sooviks 30-aastast Hamiltoni oma võistkonnas näha. Hamilton keeldus aga mõlema mehega rääkimast, kinnitades, et jääb truuks oma praegusele meeskonnale Mercedesele.

Hamiltoni praegune kolmeaastane leping Mercedesega kehtib kuni käesoleva hooaja lõpuni ning väidetavalt on britt Mercedese tiimijuhile Toto Wolffile lubanud, et ei alusta ühegi teise võistkonnaga läbirääkimisi enne, kui Mercedesega on lepingujutud peetud. Paari päeva eest ringlesid Briti meedias kuuldused, nagu pikendaks Hamilton lepingut koguni viie aasta võrra, kuid viimaste uudiste kohaselt sõlmib ta siiski 2+1 tüüpi lepingu, mis vaadatakse 2017. aasta järel üle. 

Itaalia väljaannete sõnul on Ferrari valmis tegema Hamiltonist kogu vormel-1 sarja enimmakstud sõitja. Praegu saab Hamilton aastas Mercedeselt umbes 20 miljonit naela, Ferrari on valmis seda summat tõstma 30 miljoni naelani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles