Räige video: Venemaa jalgpallitreener äsas mängu käigus väikesele poisile jalaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeneri jalalöök laste jalgpallimängus - toorutsemine või õnnetu juhus?
Treeneri jalalöök laste jalgpallimängus - toorutsemine või õnnetu juhus? Foto: Ekraanitõmmis videost

Sotsiaalmeedias on viimase paari päeva jooksul kulutulena levinud video, kus Venemaa laste jalgpallitreener kutsub keset mängu ühe väikese hoolealuse enda juurde ja äsab talle julmalt jalaga. Venemaa väljaanne Sovetskii Sport leidis Valentin Pavlovi nimelise treeneri üles ja uuris temalt, mis tegelikult juhtus.

Esmalt selgitasid Bratejevos asuva jalgpalliklubi juhid, et «Maksimum Bratejevo» nimelist meeskonda juhendav Pavlov on neist sõltumatu ning klubi seob temaga vaid töövõtuleping. Telefonitsi kätte saadud Pavlov ise rääkis, et mingit planeeritud löömist ei ole olnud.

«Asi oli nii. Selgitasin poisile, kuidas kaitses peab jalgu tugevamini maas hoidma, et teda nii kergelt tasakaalust välja ei lükataks,» kirjeldas Pavlov. «Hakkasin talle näitama, kuid poiss hüppas õhku ja kukkus maha. Jah, võib-olla sain talle jalaga pihta, aga kindlasti mitte meelega. Juhtus nii. Kukkus ilusti ja jäi mulje, et lõin inimest. See, kes filmis, sai hea nurga alt kõik lindile,» esitas Pavlov oma nägemuse toimunust.

Tema sõnul vabandas ta pärast mängu poisi ees ja kõik on korras. «Tema nimi on Ilja Jegorov, 2007. aasta poiss. Ta ju tõusis püsti ja jooksis edasi. Lapsest on muidugi kahju, aga meil on palju hullemaidki asju juhtunud. Ükskord näiteks kukkus turniiri ajal värav kummuli, meie lapsest napilt mööda. Vaat siis oli küll hirm nahas,» meenutas Pavlov.

Ta kinnitas, et varem pole keegi teda jõhkrutsemises süüdistanud. «Püüdke mõista, et need lapsed tulevad minu juurde juba nelja-aastastena. Kolm aastat hiljem on neil mängudes siiski teatud ülesanded. Võtan peaaegu kõik mängud ja treeningud videosse – võite vaadata, seal ei toimu midagi sellist. Ei ole nii, et lapsi taotakse muudkui jalaga. Mul on palju kogemusi, olen andnud lasteaias kehalise kasvatuse tunde ning tegelenud ka suuremate probleemsete lastega. Ja mul on endal kaks tütart, üks neist mängib ka ise jalgpalli,» lisas Pavlov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles