Pettunud Ronaldo: ma ei räägi meediaga kuni hooaja lõpuni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises kaotas Madridi Real eile koduväljakul 3:4 Schalkele. Kuigi Real pääses avamängus saadud 2:0 võidu toel veerandfinaali, olid nii mängijad kui fännid tulemuses tõsiselt pettunud.

«See on piinlik,» ütles Reali ründaja Cristiano Ronaldo mängu ajal meeskonnakaaslasele Karim Benzemale, teadmata, et samal ajal jälgib teda lähedalt Canal Plusi kaamera. Lõpuvile kõlades tormas Ronaldo kiirustades mängijate tunneli poole, kuid meeskonna kapteni Iker Casillase kutsel naasis ka ründaja väljaku keskele ning aplodeeris staadionile tulnud fännidele.

Pärast mängu soovisid Ronaldolt tavapärast mängujärgset kommentaari küsida ajakirjanikud, kes seekord pika ninaga jäid. «Ma ei räägi teiega. Ma ei räägi meediaga kuni hooaja lõpuni,» teatas möödunud aasta maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles