Bianchi isa: iga hetk võib haiglast tulla kohutav kõne

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Sutili masinat ära vedanud rajatraktor, millele sõitis otsa Jules Bianchi.
Adrian Sutili masinat ära vedanud rajatraktor, millele sõitis otsa Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa vormelisõitja Jules Bianchi tervislik olukord pole tänase päevani paranenud ning ta on endiselt koomas. Sportlase isa rääkis Itaalia meediale, et tema poeg ei pruugi enam kunagi teadvusele tulla.

Bianchi sattus õnnetusse möödunud aasta Jaapani etapil, kui kaotas sõidu lõppfaasis vihmaste olude tõttu oma masina üle kontrolli ning sõitis otsa rajatraktorile, mis oli ära vedamas Bianchi konkurendi Adrian Sutili masinat.

«Jules on endiselt koomas. Ainus asi, mida me teha saame, on oodata. See vajab kannatust, palju kannatust,» rääkis Philippe Bianchi. «Raske on elada teadmisega, et iga hetk võib haiglast tulla kohutav telefonikõne. Seni, kuni ta on praeguses olukorras, ei saa arstid midagi öelda. Ta võib ärgata, kuid samas ka mitte. Ma arvan, et ta tuleb teadvusele, kuna muidu oleks kogu see pikk võitlus olnud mitte millegi eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles