Roy Keane: Casillas viskas kolm palli ise enda väravasse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi eilne 3:4 kaotus Schalke meeskonnale tekitab palju vastukaja. Kuigi Real jõudis vaatamata kaotusele Meistrite liiga veerandfinaali, siis viimasel ajal on hooaega vägevalt alustanud suurklubi vorm pehmelt öeldes kehv olnud. Kriitikatule alla on jäänud nii mängijad kui ka treener.

Iirimaa koondise ja Manchester Unitedi legend Roy Keane võttis pihtide vahele väravavahi Iker Casillase, kes pidi eile võrgust välja noppima koguni neli palli. Keane'i sõnul polnud Schalkel kuigi raske palle võrku saata, kuna Casillas aitas sellele suisa kaasa. «Schalke mängis küll hästi, kuid Casillas viskas kolm palli ise enda väravasse,» ütles Keane ITV stuudios. «Kui meeskond tahab võita tiitleid, siis peab neil olema tasemel väravavaht, kes on tippvormis. Tänase esituse põhjal läheb Realil veerand- ja poolfinaalides väga raskeks.»

Eelkõige raputas Keane tuhka pähe peatreener Carlo Ancelottile, kes peaks tema sõnul viimaks mõistma, et Casillas pole enam Reali jaoks piisaval tasemel. «See on peatreeneri töö. Casillas pole vormis ning teda on palju kritiseeritud, mitte ainult täna. Mängijat ei saa koosseisu valida selle põhjal, mida ta minevikus teinud on. Tänase põhjal on selge, et Casillas pole piisavalt hea,» ütles Keane eile õhtul.

Hiljem Twitteri vahenudsel soovitas ta Realil vaadata Manchester Unitedi väravavahi David De Gea suunas. «Madridil on vaja uut väravavaht, De Gea tahab võita tiitleid, pole ju keeruline,» kirjutas Keane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles