Tiitlikaitsja ohtlik mäng tulega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo lõi Schalke võrku küll kaks palli, kuid samas oli ta häiritud nii meeskonna kehvast esitusest, fännide vilest ning ka meedias avaldatud artiklitest tema vormilanguse kohta.
Cristiano Ronaldo lõi Schalke võrku küll kaks palli, kuid samas oli ta häiritud nii meeskonna kehvast esitusest, fännide vilest ning ka meedias avaldatud artiklitest tema vormilanguse kohta. Foto: SCANPIX

Mullu jalgpalli Meistrite liigas oma kümnenda tiitli võitnud Madridi Real sattus tänavu juba kaheksandikfinaalis ootamatult raskustesse. Mullu 16 parema seas Schalke kahe mängu kokkuvõttes 9:1 maha murdnud Real oli sel korral võõrsil sakslastest 2:0 üle olnud ja kodumängu eel mingit pinget õhus ei olnudki. Suure üllatusena võitis Schalke Madridis 4:3 ja Real pääses kahe mängu kokkuvõttes edasi napi 5:4 eduga. Loomulikult sai kodumeeskond seetõttu kuulda publiku vilet.

Nii lahati Reali probleeme mitme nurga alt. Näiteks leiti, et nii kaitseliin kui ka poolkaitsjad pole olnud viimasel ajal ülesannete kõrgusel, Iker Casillas tembeldati süüdlaseks neljast väravast kolme puhul. Visati nalja, et Casillas suutis teisipäeva õhtul takistada vaid oma mängijate väljakult lahkumist enne fännide tänamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles