Mourinho vihastas oma mängijate peale: me ei väärinudki võitu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho eilse kohtumise ajal.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho eilse kohtumise ajal. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea viigistas eile jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises koduväljakul lisaajal 2:2 PSGga. Tänu võõrsil löödud väravatele pääses edasi PSG, avamäng Pariisis oli lõppenud 1:1 viigiga. PSG mängis eile alates 31. minutist vähemuses, kuna punase kaardi sai Zlatan Ibrahimovic.

«Kui meeskond ei suuda ära kaitsta kahte nurgalööki, siis meeskond ei väärigi võitu,» teatas Mourinho pärast kohtumist. «Me ei suutnud pingega toime tulla. Nende jaoks oli asi lihtne: nad asetasid väljakule kaks neljast liini, lootsid vasturünnakutele ning ootasid õiget momenti. Vaimselt oli neil kümnekesi lihtsam mängida, kuna neil ei olnud midagi kaotada.»

«Meie esitus ei olnud piisavalt hea. Vastane oli meist tugevam, nemad kohanesid mängupingega paremini. Kuna meie mängisime vähemuses, siis tundsime suuremat võidukohustust, aga neil ei olnud midagi kaotada,» lisas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles