Galerii: läbi aegade kõige kallima poksimatši osalejad läksid esmakordselt vastakuti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao lähevad 2. mail Las Vegases läbi aegade kõige kallimas poksimatšis vastamisi. Eile andsid mehed Los Angeleses ühise pressikonverentsi ja astusid esmakordselt ka poodiumil vastakuti.

«Kõige tähtsam on see, et parimad poksiksid parimatega ja Pacquiao on oma ajastu üks paremaid. Ta on suurepärane poksija,» kiitis ameeriklane oma vastast.

«Mulle meeldib autsaideri roll. See annab mulle meelekindlust. Olen siiski oma edus 101 protsenti kindel,» teatas Pacquiao.

Mayweather on senise karjääri jooksul võitnud kõik 47 matši, seejuures on 26 võitu tulnud nokaudiga. Pacquiao arvel on 57 võitu, 5 kaotust ja 2 viiki.

Suurmatši auhinnafondiks on praeguse seisuga 300 miljonit USA dollarit.Matši piletihinnad jäävad vahemikku 1500 kuni 7500 dollarit, ringi äärde pääseb aga arvatavasti 75 000 dollari eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles