Alonsot asendav Magnussen: McLareni meeskonnal on madalad lootused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: SCANPIX

F1 sarjas sõidetakse uue hooaja avaetapp sel pühapäeval Austraalias, Melbourne'i ringrajal. McLareni meeskond on sunnitud oma põhisõitja Fernando Alonso asemel saatma starti varusõitja Kevin Magnusseni, kes kommenteeris avaetapil meeskonna seisu ning nentis, et ega üleliia häid tulemusi ei oodata.

McLaren-Honda oli hooaja eel sõidetud testisõitudel korduvalt hädas: meeskonna sõitjad suutsid läbida Jerezis 79 ringi, Barcelonas 124 ja 177 ringi. Teistest tiimidest jäädi nende arvudega väga kaugele ja nii tuleb McLarenil minna hooaja avaetapile oluliselt väiksema kilometraaži ja masina katsetamise kogemusega.

Hooajaeelsete raskuste tõttu tunnistas varusõitja Magnussen, et Austraalia GP-le on seatud üsna madalad ootused. «Ma ütleksin, et üsna madalad,» teatas Magnussen meeskonna ootuste kohta. «Ilmselgelt on meil raskusi usaldusväärsuse ja sellega, et masin suudaks järjest pikalt sõita, aga see on McLarenile ka uueks alguseks ning see kõik võtab aega,» lisas Magnussen, kes saab Austraalias startida seetõttu, et Alonso kihutas Barcelonas vastu seina ja jätab arstide soovitusel avaetapi vahele.

Teise McLareni sõitjana stardib pühapäeval Jenson Button.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles