US Openi meeste finaal lükkus vihma tõttu tänasesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lakkamatu vihma tõttu olid korraldajad sunnitud eile toimuma pidanud meeste üksikmängu finaali tänasesse lükkama.
Lakkamatu vihma tõttu olid korraldajad sunnitud eile toimuma pidanud meeste üksikmängu finaali tänasesse lükkama. Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma esireket Rafael Nadal ja edetabeli kolmas number Novak Djokovic said eile puhkepäeva, kuna lakkamatu vihma tõttu olid aasta viimase suure slämmi tenniseturniiri US Openi korraldajad sunnitud meeste üksikmängu finaali tänasesse lükkama.

Ka eelmisel ja üle-eelmisel aastal peeti meeste finaal vihma tõttu alles esmaspäeval, vahendab Reuters.

Eile hakkas vihma sadama kaks tundi enne matši planeeritud algust ning kuna kolm tundi hiljem oli selge, et sadu lähiajal ei lõppe, otsustasid korraldajad kõik pühapäevased mängud esmaspäeva lükata, meeste finaal peetakse täna kohaliku aja järgi kell 16 ehk Eesti aja järgi kell 23.

«Kuna meil puudub õhtuse ilma kohta kindel selgus ja me soovime nii mängijate kui ka fännide suhtes õiglased olla, otsustasime US Openi meeste üksikmängu finaali esmaspäeva lükata,» seisis korraldajate poolt avaldatud teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles