Austraalia GP esimesel vabatreeningul võidutsesid Mercedesed

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel alustatakse taaas vormel-1 sarja hooajaga ning avaetapp sõidetakse Austraalias, Melbourne'i ringrajal. Esimesel vabatreeningul näitasid võimu ka mullu hooaega valitsenud Mercedese mehed.

Kiireima aja - 1.29,557 - sõitis välja 18 ringi läbinud Mercedese sõitja Nico Rosberg. Tema selja taga sai teise aja (1.29,586) kirja valitsev maailmameister Lewis Hamilton. Mercedese sõitjatele järgnes kolmandana Williamsi rooli keerav Valtteri Bottas (1.30,748), kes läbis 19 ringi.

Neljakordne maailmameister Sebastian Vettel kihutas oma Ferrariga ära 13 ringi ja sai kirja paremuselt viienda aja (1.31,029), sakslase tiimikaaslane Kimi Räikkönen sõitis välja kaheksanda tulemuse (1.31,310). Hooaja eel raskustes olnud McLaren-Honda jätkas sama taktis, kui nende põhisõitja Jenson Button sai kirja vaid kuus ringi ja 16 vabatreeningul osalenud sõitja seast 14. aja, Fernando Alonsot asendav Kevin Magnussen sõitis läbi seitse ringi ja tema aeg platseerus eelviimaseks.

Vaata tulemusi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles