Video: Irvingu karjääri punktirekord vedas Clevelandi lisaajal võidule valitseva meistri vastu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving (vasakul) ja LeBron James oma tiimi edu tähistamas.
Kyrie Irving (vasakul) ja LeBron James oma tiimi edu tähistamas. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl viis mängu ning võimsa esitusega sai hakkama Cleveland Cavaliersis palliv Kyrie Irving, kes aitas oma tiimil alistada valitsevad NBA meistrid.

Irvingu kodumeeskond oli kohtumas San Antoni Spursiga ning loetud sekundid enne normaalaja lõppu oli Cleveland 107:110 kaotusseisus. Mängu lõpuks 57 punkti visanud ehk oma karjääri rekordi püstitanud Irving tabas aga vajalikul hetkel kaugviske ja viis seisuga 110:110 kohtumise lisaajale. Cavaliersil õnnestus lõpuks mäng võita seisuga 128:125. Irving oli 57 silmaga ka oma tiimi resultatiivseim, LeBron James panustas lisaks 31 punktiga. Spursi parimaks korvikütiks oli 31 silma visanud Tony Parker.

Eile läks lisaajale ka teine kohtumine, milles Indiana Pacers alistas 109:103 Milwaukee Bucksi. Võitjate poolt panustas 25 punktiga Rodney Stuckey, Bucksi parimana sai 28 punkti kirja Michael Carter-Williams.

Teised eilsed mängud:

Washington Wizards - Memphis Grizzlies 107:87

Utah Jazz - Houston Rockets 109:91

Los Angeles Lakers - New York Knicks 94:101

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles