Jäähoki Eesti meistriliigas peetakse nädalavahetusel poolfinaalid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Jäähoki Eesti Meistriliigas selgitatakse nädalavahetusel välja tänavuse hooaja finalistid. Poolfinaalides lähevad vastamisi Tartu Kalev-Välk ja Kohtla-Järve Viru Sputnik ning Narva PSK ja HC Panter.

Poolfinaalides mängitakse kahe võiduni. Kui kumbki meeskond võidab ühe mängu, siis järgneb teisele kohtumisele 20-minutiline lisaaeg kuni esimese väravani ning seejärel vajadusel karistusvisked.

Laupäeval, 14. märtsil kohtuvad Kohtla-Järve Viru Sputnik ja Tartu Kalev-Välk kell 14.00 Kohtla-Järvel ning HC Panter ja Narva PSK kell 17.30 Škoda jäähallis.

Korduskohtumised peetakse pühapäeval, 15. märtsil: Narva PSK – HC Panter mängivad kell 17.00 Narvas ja Kalev-Välk – Viru Sputnik kell 19.00 Tartu Lõunakeskuses.

Kolme võiduni mängitav finaalseeria algab 21. märtsil. Ülejäänud mängupäevad on 29. märts ja 1. aprill ning vajadusel 4. ja 5. aprill.

Finaalseeria kaks esimest mängu peetakse põhiturniiril kõrgema koha saavutanud klubi koduhallis, kolmas ja vajadusel neljas kohtumine toimuvad põhiturniiril madalama kohaga leppinud meeskonna kodujääl. Vajadusel toimub viies ja otsustav kohtumine taas põhihooaja kõrgema kohaga lõpetanud meeskonna koduhallis.

Finaalseeria igas kohtumises järgneb normaalaja viigilise tulemuse korral 5-minutiline lisaaeg ning vajadusel karistusvisked vastavalt IIHF-i reeglitele.

Pronksimäng toimub poolfinaali kaotanud meeskondade vahel 21. märtsil põhiturniiril kõrgema koha saavutanud klubi koduhallis. Pronksimängus järgnevad viigilise tulemuse korral 5-minutiline lisaaeg ja vajadusel karistusvisked vastavalt IIHF-i reeglitele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles