Norbert Hurt: lõpuks väsis ka Infonet

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Peeter Langovits

FC Flora jalgpallimeeskonna peatreener Norbert Hurt lausus pärast 2:0 võitu Infoneti üle, et avavoorus saadud mänguliselt kergemapoolne võit Viljandi Tuleviku üle oli tema hoolealustele rohkem kasuks kui kahjuks.

«Pigem oli täna hea see, et meil oli esimeses mängus kergem vastane. On olnud raske periood selja taga, võtsime teadlikult endale (kontrollmängudeks – toim) tugevad vastased ja teadsime, et esimesed mängud võivad seetõttu tempo pealt kannatada. Mänguliselt oleme saanud sellise tempoga mänge küll ja ka taktikalisi üllatusi polnud. Infonet mängis hästi, nad suutsid rünnakul initsiatiivi võtta ja olla rünnakul kiired. Aga lõpuks väsisid ka nemad ära,» sõnas Hurt.

«Esimesed mängud on alati kompimine, mõlemad meeskonnad on tulnud koormuste pealt. Puudub terviklik teravus, see tingis ka selle, et polnud nii palju võimalusi ja määravaks saab see, kes ära lööb. Meil õnnestus ära lüüa,» sõnas Hurt.

Floral on nüüd tabelis kahe mängu järel kaks võitu ja kuus punkti, väravate vahega 5:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles