Aleksandr Puštov: ei piisa hästi mängimisest, tuleb ka väravaid lüüa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Infoneti peatreener Aleksander Puštov.
FC Infoneti peatreener Aleksander Puštov. Foto: Tairo Lutter

FC Infoneti peatreener Aleksandr Puštov lausus pärast Floralt saadud 0:2 kaotust, et näeb hooaja esimese kahe mängu põhjal meeskonna tegutsemises rohkem plusse kui miinuseid.

«Floraga kohtudes ei piisa ainult hästi mängimisest, tuleb ka väravaid lüüa. Väravavõimalusi oli meil rohkem, aga lasime endale kaks väravat lüüa. Rahul olen sellega, et suutsime Flora tasemel mängida, aga kahjuks vedas realiseerimine alt,» nentis Puštov. «Vaatame positiivselt tulevikku ja töötame edasi, hooaeg alles algas. Punktivahed ei ole suured, oleme küll juba viis punkti loovutanud, aga pole hullu.»

Teise poolaja alguses pidi Infoneti poolel platsilt lahkuma Nikolai Mašitšev, kelle mängusärgilt tulid nimi ja number lahti ning kohtunik Andrei Karhu ei lubanud tal mängu jätkata. «Mis siin öelda, tehnilised reeglid. Pretensioonid lähevad muidugi firmale, kes numbrid särgile trükkis,» muigas Puštov mõrult. «Ei plaaninud teda välja vahetada, aga tuli seda teha.»

Järgmises voorus kohtub Infonet reedel, 20. märtsil võõrsil kell 19 Narva Transiga ning seda kohtumist on võimalik vaadata otsepildis ka Postimehe vahendusel. Puštovi hinnangul ei tule kohtumine piiriinlastega sugugi kergem kui seljataha jäänud mängud Levadia ja Floraga. Üldplaanis on ta aga meeskonna tegutsemisega seni rahul. «Esimeses mängus võis ehk teha kergeid etteheiteid rünnakule. Täna tekitasime juba võimalusi, aga ära ei löönud. Kokkuvõttes võib aga öelda, et positiivset on kindlasti rohkem kui negatiivset,» lausus Puštov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles