Marko Kristal Pareiko naasmisest: meil on kõik võrdsed väravavahid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga avavoorus Infonetiga 0:0 viiki mänginud tiitlikaitsja Levadia peatreener Marko Kristal saatis avakohtumises väljakule kaitseliini, kus neljast mehest kolm olid mulluse hooajaga võrreldes uued, lisaks väravavaht Aleksei Širokov.

Tänases teise vooru kohtumises võib Širokovit asendada Eesti koondise väravavaht Sergei Pareiko, kelle dokumendid polnud avamängus kaasalöömiseks veel korras, kuid koht postide vahel tuleb tal siiski välja võidelda. «Meil on kõik võrdsed väravavahid, eks vaatame, kes see esimene väravavaht on,» sõnas Kristal pärast mängu Infonetiga. «Aga selge, et sisemine konkurents on üks olulisemaid asju, mis mängijat ja meeskond edasi viib. Mida suurem konkurents, seda parem!»

Vaata intervjuust lisaks, mida arvas Kristal uute kaitsjate esimesest mängust ja nende liidriomadustest.

Levadia ja Narva Transi 2. vooru kohtumine algab täna Lilleküla kunstmurustaadionil kell 16.30, Postimees toob mängu otsepildis vaatajani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles