Rapla alistas koduses meistriliigas Pärnu meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskond.
Rapla korvpallimeeskond. Foto: Tairo Lutter

Täna pidasid Eesti meeste korvpalli meistriliigas mängu TYCO Rapla ja KK Pärnu, kohtumise võitis seisuga 80:75 Rapla.

«Oli sarnane meie viimase aja mängudele. Koguaeg on selline tunne, et ei panda seda viimast käiku enne sisse, kui häda käes on. Selline kassi-hiire mäng oli,» sõnas TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp. «Olime seda vahet pidevalt nagu sisse tegemas, aga siis tegime ise lihtsaid eksimusi ja lasime neil taas järgi tulla, kuid lõpp hea, kõik hea. 20 võitu on meie jaoks ikka väga suur number. Kolmanda koha hoidmine sai sellega veelgi reaalsemaks,» vahendas Rapla juhendaja sõnu basket.ee.

Rapla poolelt tõid kolm meest  - Ernestas Ezerskis, CJ Barksdale ning Domagoj Bubalo - kõik 13 punkti. Kahekohalise punktisummani jõudis ka veel Sander Saare, kes viskas sisse otsustavad vabavisked ja kogus kohtumise lõppedes 12 silma. Pärnakatest tõid Sandis Silavs 19, Nemanja Miljkovic 16, Silver Leppik 14 ning Renato Lindmets 11 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles