Poolfinaalide avamängud võitsid Tartu Kalev-Välk ja Narva PSK

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jäähoki Eesti Meistriliiga poolfinaali avakohtumistes olid võidukad Tartu Kalev-Välk ja Narva PSK. Mõlemad klubid pöörasid võõral jääl viimase kolmandikuga kaotusseisu paremuseks.

Kohtla-Järve Viru Sputnik võitis Maksim Urlihhi väravast Kalev-Välgu vastu avakolmandiku 1:0 ning sama seis püsis teise perioodi lõpuni. Viimasel kolmandikul tõid Roman Ramanenko, Sergei Jantšenko ja Anton Jastrebovi väravad tartlastele 3:1 võidu.

Viru Sputniku väravavaht Aleksandr Pasõnkov tõrjus 60 ja tartlaste puurilukk Anatoli Dubkov vaid 25 pealevisket.

HC Panter juhtis kahe kolmandiku järel Jaanus Sorokini ja Olli Focki väravatest Narva PSK vastu 2:0, kuid otsustaval perioodil tõid Aleksandr Titov, Georgi Vassiljev ja Aleksandr Saprõkin piirilinna klubile 3:2 võidu. Marek Leet tõrjus 40 ning Vitali Belov 32 pealeviset.

Korduskohtumised peetakse pühapäeval, 15. märtsil: Narva PSK – HC Panter mängivad kell 17.00 Narvas ja Kalev-Välk – Viru Sputnik kell 19.00 Tartu Lõunakeskuses.

Poolfinaalides mängitakse kahe võiduni. Kui kumbki meeskond võidab ühe mängu, siis järgneb teisele kohtumisele 20-minutiline lisaaeg kuni esimese väravani ning seejärel vajadusel karistusvisked.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles