Püvi saavutas kõrgetasemelisel võistlusel kolmanda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Püvi ja Talent.
Grete Püvi ja Talent. Foto: Külli Tedre

Eesti koolisõidukoondise esinumber Grete Püvi jätkab sel nädalalõpul võistlemist Vidaubanis Prantsusmaal. Maineka koolisõidusarja World Dressage Masters CDI5*osavõistlusel saavutas Püvi hobusega Talent Grand Prix Specialis kolmanda koha tulemusega  68,392%.

Võistluspaar startis ka reedeses Grand Prix klassis, kus saadi tulemuseks 66,100%, mis andis 20. osaleja seas 13. koha. Püvi märkis, et Talent oli reedel võrreldes eelmise nädalavahetusega pisut väsinum ja seepärast tulid ka madalamad hinded. Eilses GP Specialis suutis võistluspaar oma reedest tulemust aga tublisti parandada ning tulemuseks kolmas auhinnaline koht.

Sportlane oli ka väga rahul oma noorema hobuse Aleandroga, kellega saavutas neljapäeval CDI3* taseme Intermediate II skeemis 9 osaleja hulgas 4. koha tulemusega 66,474%.

Vidaubanis võistleb lisaks Püvile ja teine Eesti sportlane Laura Sarap, kes hobusega Weltbote osales neljapäeval CDI1* taseme PSG programmis, kus tulid 11 paari konkurentsis kaheksandaks tulemusega 62,368 %. Reedeses Inter I skeemis saavutati sama koht skooriga 62,105%.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles