Vettel ja Ferrari: oleme üliõnnelikud, terve eelmise aasta peale saime vaid ühe poodiumikoha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel kerkis oma Ferrari debüüdil kolmandale kohale
Sebastian Vettel kerkis oma Ferrari debüüdil kolmandale kohale Foto: SCANPIX

Vormel-1 hooaja avaetapil Austraalias said kaksikvõidu Mercedese meeskonna piloodid Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Võidukate emotsioondega kerkis kolmandale kohale Ferraril debüteerinud neljakordne maailmameister Sebastian Vettel.

«Olen üliõnnelik,» hõiskas Vettel pärast võistlust. «Loomulikult on see hooajale suurepärane algus. Meeskond on teinud fenomenaalset tööd ning oleme tulemuse üle uhked.» Ferrari tehniline direktor James Allison lisas: «Terve eelmise aasta peale kokku saime ainult ühe poodiumikoha. Täna oli aga esimene sõit ning tõusime kohe kolme hulka. See teeb meile rõõmu igal tasemel.»

Allisoni sõnul olid nad enne starti teadlikud, et Mercedestele Ferrari veel vastu ei saa. «Anname parima, et vahet hooaja vältel vähendada. Tuleb huvitav aasta, kuna teame, et meil on palju ruumi arenemiseks,» ütles ta.

Teine Ferrari piloot Kimi Räikkönen oli sunnitud katkestama. Esialgsetel andmetel oli tegemist hooldemeeste veaga, kuna nad ei suutnud boksipeatuse ajal ühte rehvi korralikult vormeli külge kinnitada. Allisoni sõnul pole aga tegelik põhjus veel teada: «Me ei saa enne auto nägemist kommentaare jagada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles