Augsburgi teekond Euroopasse sai tagasilöögi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavani pöial näitab küll üles, kuid näoilme räägib teist keelt
Ragnar Klavani pöial näitab küll üles, kuid näoilme räägib teist keelt Foto: SCANPIX

Kui möödunud nädalal ütles Saksamaa jalgpalli kõrgliigas ajaloolist hooaega tegeva Augsburgi treener Markus Weinzierl esimest korda välja, et klubi eesmärk on jõuda Euroopa liigasse, siis eile tuli suure sihi saavutamisel vastu võtta tagasilöök. Kodupubliku ees tunnistati Mainzi 0:2 paremust. Ragnar Klavan tegi kaotajate poolel kaasa täismängu.

Markus Weinzierl
Markus Weinzierl Foto: SCANPIX

«Mainz tegi mängu meie jaoks väga keeruliseks. Nad seisid sügaval ning olid hästi organiseeritud. Meil oli raskusi oma mängu leidmisega,» rääkis Weinzierl pärast eilset mängu. «Pärast 0:1 väravat muutus olukord veel raskemaks, kuna vastane tõmbus veel rohkem kokku ning ei jätnud meile ruumi.»

Peareeneri sõnul tekkis neil küll võimalusi, kuid neid ei suudetud ära realiseerida. «Kui võimalusi tekib vähe, siis peab lihtsalt efektiivsem olema. Meie aga raiskasime oma momente. Me ei ole olukorraga rahul, kuid võitleme edasi,» ütles ta.

Liigatabelis on olukord põnev ning hetkel hoiab Augsburg kuuendat kohta, mis tagaks viimasena pääsme Euroopa liigasse. 25 mänguga on Klavani koduklubi teeninud 38 punkti. Eestlasest keskkaitsja on seni kõik kohtumised teinud kaasa algusest lõpuni.

Järgmisel nädalal kohtub Augsburg võõrsil Freiburgiga, nädal hiljem võõrustatakse Schalket.

Liigatabel:

  1. Bayern 64
  2. Wolfsburg 50*
  3. Leverkusen 42
  4. Mönchengladbach 41*
  5. Schalke 39
  6. Augsburg 38
  7. Hoffenheim 36
  8. Frankfurt 34
  9. Bremen 33
  10. Dortmund 30

*mäng vähem peetud

Mainzi mängumehed väravat tähistamas
Mainzi mängumehed väravat tähistamas Foto: CHRISTOF STACHE/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles