Kerde ja Sokk said Dünamoga raske, kuid vajaliku võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde
Üllar Kerde Foto: Tairo Lutter

Üllar Kerde ja Sten-Timmu Soku meeskond Moskva Dünamo teenis Venemaa Superliigas olulise võidu kodus Irkutski Irkuti üle 80:72 (44:33). Erilist kergust võitjate tegevuses polnud, nagu mängijad hiljem tunnistasid, kuid olulistel hetkedel oldi tagapool olevast klubist selgelt parem.

Sokk oli väljakul 19 minutit ning tõi 3p+3lp+3s, lisaks kolm viga, et rida oleks täiuslik. Soku kahepunktivisked 2/1, kolmesed 1/0 ja vv 2/1. Dünamo edukaimad olid Aleksandr Fomin 18+7lp ning Jevgeni Karpenko 15 punktiga. Vastaste parim oli Svjatoslav Makuškin 21+13-ga.

Dünamo peatreener Üllar Kerde lausus kokkuvõtteks: «Algusest peale tegutsesime väga kehvasti, mehed olid kuidagi hajevil, mitte asja juures. Ma usun, et siin oli minu tehtud vigu, ei osanud ilmselt piisavalt selgitada, kui oluline see mäng on meie jaoks. Meil oli langusi, paljutki ei õnnestunud. Mängisime ju suurepäraselt Novosibirskis, uskusime küllap, et selle võidu kirjutame tabelisse võitluseta...» sõnas Kerde.

«Kuid ikkagi me täna võitsime, arvan, et see on kõige tähtsam. Olen veendunud, et juba järgmises mängus näeb meie meeskond hoopis teistsugune välja. Seega – kutsun inimesi vaatama meie mängu Spartak-Primorjega (kavas on see juba teisipäeval, 17. märtsil - toim) ning meid igati toetama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles