Taaramäe tegi Pariis-Nice'i tuuri lõpetuseks väga hea temposõidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Astana klubi profirattur Rein Taaramäe lõpetas Pariis-Nice'i velotuuri hea tulemusega temposõidus, saades tuuri viimasel etapil 11. koha.

Taaramäe kaotas 9,6 km pikkusel etapil võitjale Richie Porte'ile 55 sekundit. Teine oli tänasel etapil Simon Spilak ja kolmas Rui Costa. Velotuuri võitis tänu tänasele etapivõidule Porte, talle järgnesid võrdse 30-sekundilise kaotusega Costa, Spilak ja Michal Kwiatkowski. Taaramäe sai tuuri lõpparvestuses 50. koha, kaotust Porte'ile kogunes 30.50.

«Paris-Nice läbi. Tuur ise oli suht lihtne see aasta, sest siledatel päevadel puudus tuul. Mäed olid küll karmid, kuid neid kangimaid päevi oli vaid kaks. Enesetunne polnudki väga hull, kuid võitlesin seekord seljavaludega, mis omakorda keerasid jalgades jõukraanid kinni,» kirjutas Taaramäe oma Facebooki lehel kommentaariks.

«Probleemid suutsime tiimiga lahendada alles tänaseks. Selg oli korras ja ka jalad jõudu täis – tasuks 11. koht. Hea on lõpetada ilusa tulemusega, sest siit on enesekindlam edasi minna (tegelikult ma temposõidu varustust ei kasutanud, sinna läks vast oma 20-30 sekundit ja see teeb tuju veel paremaks). Järgmine sõit on Baskimaa velotuur kolme nädala pärast. Selle aja veedan aga 2100 meetri peal mägedes laagerdades,» kirjeldas Taaramäe ka edasisi võistlusplaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles