Pareiko koondisest: treenerid andsid mõista, et on hea, kui saan paari mängu jagu praktikat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko Levadia särgis.
Sergei Pareiko Levadia särgis. Foto: Erik Prozes

Pika pausi järel taas Eesti jalgpalliliigas väljakule jooksnud Sergei Pareiko sai FC Levadias kohe käele kaptenipaela, kuid matšis Narva Transi vastu ta võidurõõmu maitsta ei saanud. Levadia kodumäng Transiga lõppes viigiliselt 1:1 ning valitsevate meistrite peatreener Marko Kristal oli teise järjestikuse viigi järel hoolealustega juba pahasem.

«Me ei olnud valmis, ei suutnud võitluslikku mängu enda kasuks pöörata. Sellistes mängudes tuleb endast anda rohkem kui meie andsime! Enamiku kahevõitlusi kaotasime, samas Narva mängis hästi, distsiplineeritult ja jõuliselt. Meie kaitsetöö oli täna mitterahuldav,» hindas Kristal omade mängu.

«Hea tunne on, aga tulemus ei anna õhtuks head tuju. Aga pole midagi, lähme siit edasi, hooaeg on alles ees. Peab riietusruumis rääkima, et selliseid asju rohkem ei jutuks,» ei olnud Pareiko rahul, et eduseisust lubati viigistada.

Märtsi lõpus ootavad ees juba järgmised koondisemängud ning kogenud väravavaht tunnistas, et praktika on kokkuvõttes mänguaja teenimiseks vajalik. «Arvan, et oleksin koondiseks valmis ka ilma nende mängudeta. Aga koondise treenerid andsid mõista, et on hea, kui saan paari mängu jagu praktikat. Üldiselt muidugi treener teab mind, aga võib-olla tahtis näha, mis on alles ja mis mitte,» muigas Pareiko.

Tuleviku silmas pidades märkis väravavaht, et võimaluse avanedes saaks ta Levadiast ka välismaale siirduda. «See paberile pandud leping on meil rohkem formaalsus. Viktor Levadaga oleme kokku leppinud, et kui tuleb pakkumine välismaalt, räägin sellest temaga,» avaldas Pareiko.

Täiseduga jätkavad kahe vooru järel FC Flora, Nõmme Kalju ja Sillamäe Kalev. Flora alistas reede hilisõhtul 2:0 FC Infoneti, Sillamäe oli võõrsil 2:0 üle Viljandi Tulevikust ja Kalju alistas Paides kohaliku Linnameeskonna 3:0.

JALGPALL

Eesti liiga 2. voor: FC Infonet – FC Flora 0:2, Paide Linnameeskond – Nõmme Kalju 0:3, Viljandi Tulevik – Sillamäe Kalev 0:2, Pärnu Linnameeskond – Tartu Tammeka 4:2, FC Levadia – Narva Trans 1:1.

Tabeliseis: 1. Nõmme Kalju 6 punkti, 2. Sillamäe Kalev 6, 3. FC Flora 6, 4. Narva Trans 4, 5. Pärnu Linnameeskond 3, 6. FC Levadia 2, 7. FC Infonet 1, 8. Tartu Tammeka 0, 9. Viljandi Tulevik 0, 10. Paide Linnameeskond 0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles