Galerii: Manchester United pani Tottenhami võimsa avapoolajaga paika

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas sai punktilisa Manchester United, kes alistas hea avapoolaja toel Tottenham Hotspuri koduväljakul 3:0.

Meistrite liiga kohtade nimel võitlevate meeskondade vahelises kohtumises avas juba 9. minutil skoori Marouane Fellaini, 19. minutil kasvatas täpse pealöögiga eduseisu Michael Carrick. 34. minutil kasutas Tottenhami kaitsjate kehva tegutsemise ära Wayne Rooney, kes lõpetas soololäbimurde samuti väravaga. Tabamust tähistades viitas Rooney seejuures tänastes kõmulehtedes avaldatud loole selle kohta, kuidas endine tiimikaaslane Phil Bardsley ta improviseeritud poksimatšis nokauti lõi.

United jätkab liigatabelis 56 punktiga neljandal kohal, Arsenalil on kolmandan 57 ja Manchester Cityl teisena 58 punkti. Täna Southamptoniga 1:1 viiki mänginud Chelsea on 64 punktiga jätkuvalt liider, lisaks on neil konkurentidega võrreldes üks mäng vähem peetud. Viiendal kohal on 51 punktiga Liverpool, kes aga peab oma 29. vooru mängu Swanseaga homme. Southampton on 50 punktiga kuues, Tottenham sama punktisummaga seitsmes.

Everton sai kodus samut 3:0 jagu Newcastle Unitedist, väravad lõid James McCarthy, penalti realiseerinud Romelu Lukaku ja kolmandal üleminutil lõppseisu vormistanud Ross Barkley. Newcastle mängis viimased pool tundi ühemehelises vähemuses, sest Fabricio Coloccini sai punase kaardi. Newcastle on liigatabelis 35 punktiga 11. ja Everton 31 punktiga 14. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles