Juhkami ja Venno tüürisid koduklubi Kesk-Euroopa liiga võitjaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami (paremalt teine).
Martti Juhkami (paremalt teine). Foto: cev.lu

Martti Juhkami ja Oliver Venno koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol krooniti pühapäeval Kesk-Euroopa võrkpalliliiga võitjaks, kui nelja meeskonna finaalturniiri poolfinaalis ega finaalis vastasele geimi ei loovutatud. Innsbrucki meeskonna edus oli suur roll mängida ka mõlemal eestlasel.

Poolfinaalis võitis Hypo Tirol 3:0 (22, 21, 20) lõppresultaadiga Slovakkia meeskonna Myjava TJ Spartaki ja finaalis 3:0 (16, 19, 17) koduse konkurendi Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi. Venno tõi poolfinaalis 16 ja Juhkami 8 punkti. Finaalis kanti Venno arvele 12 ja Juhkami kontosse 11 silma, kirjutab volley.ee.

«Poolfinaalvastane oli meist klassi jagu nõrgem ja mänguks ei läinudki. Finaal oli aga tõeline Austria El Clasico, kus võõral väljakul Aich/Dobi võita oli eriti magus. Paari nädala pärast algavale finaalseeriale oli see hea sissejuhatus,» kommenteeris Juhkami nädalavahetuse sündmusi.

«Arvan, et finaalis tegin ühe parima esituse sellel hooajal. Meeskonnana hoidsime vastast kogu aeg surve all, millest nad ei vabanenudki. Igale nende käigule oli meil vastus olemas ja seetõttu tuli ka 3:0 võit. Kindlale lõppskoorile vaatamata oli tegemist tulise heitlusega, kus pealtvaatajad nägid palju ilusaid pallivahetusi. Finaalseeria mängitakse parem seitsmest ehk kindlasti on tulemas vähemalt neli väga põnevat mängu. Esikohamängudele jõudmiseks on kõigepealt vaja siiski poolfinaalseerias edukas olla,» lõpetas Juhkami.

«Võistkond mängis ühtlaselt ja vastasele hingamisruumi ei antud. Enda esitusega võib enam-vähem rahule jääda - algul oli krobeline aga mida mäng edasi, seda paremaks läksin,» rääkis Venno pärast finaalmängu.

Hypo Tirol peab Austria meistrivõistlustel esimese poolfinaalmängu 18. märtsil, kui vastamisi minnakse SG Union Raiffeisen Waldviertel meeskonnaga. Esikohamängudele jõudmiseks on vaja võita kolm mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles