Prantslasi solvanud Zlatan otsustas siiski vabandust paluda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic tähistamas Bordeaux vastu löödud väravat.
Zlatan Ibrahimovic tähistamas Bordeaux vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise ja Paris Saint-Germaini võistkonna ründaja Zlatan Ibrahimovic suutis pärast PSG kaotust Bordeaux'le solvata 66 miljonit inimest, lastes Prantsusmaa kohta kuuldavale sõimutiraadi. Praeguseks on jalgpallitäht oma sõnade eest juba vanabdust palunud.

«Minu väljaütlemine ei olnud suunatud Prantsusmaa või prantslaste vastu. Ma rääkisin jalgpallist ja mitte millestki muust. Olin sel hetkel vihane ja soovin vabandust paluda kõigilt, kes tundsid end solvatuna,» teatas Rootsi koondislane hilisemas avalduses.

Tähtsas liigamängus Bordeaux'ga lõi Ibrahimovic küll kaks väravat, viigistades 85. minutil penaltist seisu, ent kolm minutit hiljem vastas tabamusega Diego Rolan ja Bordeaux sai tänu sellele kodus tähtsad kolm võidupunkti. Liigatabelis jääb PSG liidrist Lyonist kahe punktiga maha ning pettunud Ibrahimovic otsustas väljakult lahkudes kogu oma viha kaamerate ees kohtuniku peale välja valada.

«Olen juba 15 aastat jalgpalli mänginud, aga pole varem näinud nii mõttetut kohtunikku kui sellel s*tasel maal!» põrutas Ibrahimovic, lisades bravuurikalt: «See maa ei ole PSGd väärt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles