Rosbergi ja Vetteli sõnasõda saab lahenduse Mercedese boksis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Nico Rosberg (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Saksamaa vormeliässad Nico Rosberg ja Sebastian Vettel sattusid Austraalia etapi järel omavahel sõnasõtta. Olukord saab nüüd jätku Malaisia etapil, kus Vettelit oodatakse Mercedese meeskonna boksi.

Austraalias teenis esikoha Mercedese piloot Lewis Hamilton ja talle järgnes Rosberg. Ferrari rooli keerav Vettel kaotas juba üle 30 sekundi ja sai kolmanda koha. Seejärel avaldas Rosberg lootust, et ehk asjad jäävadki nii, vahendab The Guardian.

«Arvan, et järgmistel etappidel oleme meie taas juhtpositsioonil ja loodame nii ka jätkata. Teame, et see oleks hea, kui Ferrari tuleks veidike lähemale, kuid mitte liiga lähedale...» teatas Rosberg.

Selline asi ei sobinud aga Vettelile. «Ole nüüd aus! Kas sa tõesti loodad sellist asja? Sa lõpetasid minust 30 sekundit eespool ja sa loodad, et järgmine kord on võistlus tihedam? Seega sa loodad, et võtad hoogu maha? Kas sa tahad seda öelda?» pahandas Vettel.

Veidi ootamatusse olukorda sattunud Rosberg üritas siiski anda kiire vastuse: «Ma loodan, et suudate pakkuda meile suuremat konkurentsi, kuna see oleks meie alale ja fännidele hea,» märkis Rosberg.

«Ma ma mõtlen ka konkurentsi peale. Osa minust mõtleb ka vaatemängu peale. Tahan publikule pakkuda vaatemängu. Kui te jõuaksite meile lähemale, siis see oleks kõigile hea,» lisas Rosberg veel.

Seejärel oli Vetteli kord sõna võtta. «Esimene ettepanek! Kui sa ei ole vastu, siis Malaisias võiks teie boks olla kõigile avatud. Ei? Ma tegin nalja,» teatas Vettel.

«Kui sa tahad tulla, siis me võime sind kutsuda,» oli Rosbergil kiire vastus olemas.

«Tänan kutse eest. Ma tulen,» oli ka Vettel koheselt valmis.

«Reedel, Malaisias? Sobib?» viis Rosberg jutu veelgi konkreetsemaks.

«Inseneride ruum? Ma olen kohal,» teatas Vettel seepeale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles